RO / EN

Compania noastră exploatează peste 2000 de hectare de teren agricol, cu o bază de stocare de peste 10.000 de tone. Producția rezultată ne asigură atât furajele pentru propria fermă zootehnică , cât și obținerea unor venituri suplimentare din vânzarea cerealelor și plantelor oleaginoase.

Exploatăm peste 2000 de hectare de teren agricol în județul Călărași, suprafață care produce nu doar cerealele necesare pentru ferma proprie de porci ci și pentru vânzarea către marii traderi sau către fabricile de prelucrare.

Echipa noastră este formată din specialiști în domeniul tehnologizării agricole, oameni cu experiență și abilități care reușesc să aducă rezultate performante în producție.

Principalele culturi care predomină an de an sunt cele de grâu și porumb. Însă, structura agricolă a companiei noastre, conține și rapiță, orz, orzoaică de primavară, floarea soarelui și mazăre furajeră. Fertilizarea terenurilor exploatate se realizează în mare parte cu îngrășăminte naturale ce conțin dejecții din ferma de porci.

Capacitatea de depozitare a fermei vegetale este în continuă expansiune, având în prezent silozuri și magazii unde putem stoca peste 10 000 tone.

 
 

 
 
 
 

arrow