RO / EN

Ferma noastră se întinde pe o suprafață de 10 ha. și are un efectiv de aproximativ 10 000 de capete în fiecare an. Cele 14 hale de porci au un flux complet împărțit în cinci sectoare funcționale: reproducție, gestație, maternitate, tineret și îngrășare.

Situată în satul Ceacu, comuna Cuza Vodă, la 10 km de municipiul Călărași, ferma noastră este o exploatație de tip comercial ce a fost populată pentru prima dată în anul 2000. Sunt așadar peste 20 de ani de când am ales să pornim în această aventură, ani în care am avut alături de noi oameni profesioniști, cu experiența necesară care a dus la modernizarea continuă a sectoarelor funcționale din cadrul fermei.

De-a lungul timpului am construit în cadrul fermei și fabrica de nutrețuri combinate pentru uz propriu , locul unde sunt realizate mixurile de furaje pentru toate categoriile de animale. Rețetele de furaje ale porcilor sunt optimizate și au ca materii prime ceralele obținute chiar de noi din ferma vegetală. Bucătăria furajeră dispune de o capacitate de depozitare de aproximativ 1500 de tone, la care vom adăuga ( proiect surprins în strategia pentru 2022) alte 4 celule de depozitare de 6000 tone.

Respectând procesele tehnologice și raportat la normele de bunăstare a suinelor, toate halele sunt dotate cu echipamente pentru monitorizarea parametrilor de microclimat (temperatură, umiditate și viteza curenților de aer), cât și instalații pentru transportul automat al furajului (furajare automată).

În ferma noastră nu folosim hormoni sau alți stimulenți de creștere. Ne mândrim cu faptul că porcii din ferma noastră sunt hrăniți sănătos, cu cereale produse chiar de noi, care la rândul lor sunt ajutate de îngrășăminte naturale. Obiectivul nostru principal este să livrăm sănătate înainte de toate!

 
 

 
 
 

arrow