RO / EN

Abatorul și carmangeria îndeplinesc cu succes normele și standardele europene în domeniu, respectându-se trasabilitatea produselor, o cerință importantă pentru certificarea calității și a serviciilor oferite. Utilajele folosite în procesul de fabricație sunt de o gamă variată, de la cele mai moderne până la afumătoarea tradițională cu lemn de fag.

Sectorul alimentar reprezintă segmentul de business cu care ne-am extins în mod firesc ca urmare a intenției de a dezvolta compania și de a aduce plus valoare fermei zootehnice. Așadar, în anul 2001, am înființat abatorul de porcine cu o capacitate de 100 capete/zi . Abatorul a fost construit “de la zero”, printr-o finanțare pe fondurile europene SAPARD, fiind dotat cu echipamente și utilaje de ultimă generație a anilor 2000.

Abatorul funcționează având implementată certificarea calitatii produselor și este zilnic supus activității de audit a DSVSA prin medicul de specialitate. Tehnologia folosită ține cont de normele sanitar-veterinare în vigoare precum și de normele privind bunăstarea animalelor la sacrificare.

Ulterior, în anul 2006, a luat ființă secția noastră de preparate din carne. Am construit o nouă clădire, dedicată carmangeriei, locul unde producem produse preparate cu condimente sănătoase și produse afumate cu fum natural din lemn de fag.

Abatorul și carmangeria îndeplinesc cu succes normele și standardele europene în domeniu, respectându-se trasabilitatea produselor, o cerință importantă pentru certificarea calității și a serviciilor oferite. Utilajele folosite în procesul de fabricație sunt de o gamă variată de la cele mai moderne până la afumătoarea tradițională cu lemn de fag.

 
 

 
 
 
 
 

arrow